Senaste inläggen

Av Jumping all over - 2 juni 2014 16:59

De små liven är nu 6 veckor gammla och dom har verkligen utvecklats och nfått egna personligheter och hittar på massa bus. Jag ligger ofta på gräsmattan o försöker sola när dom är ute och det är en upplevelse då alla ska klättra på mig och dra i mitt hår, dom älskar verkligen mitt hår hahahha. En annan favorit är strumpor och fötter, dom är där och biter mig hela tiden och ska ha dragkamp om mina strumpor, dom är bra roliga:) Nu sista 2 veckorna så kräver dom mycket tid, att ha 7 st små "vildar" är stor skillnad från att bara ha 1, ihop blir dom busiga men det hör till.


Tempest har varit med ute och valparna älskar sin mormor, dom klättrar och undersöker henne noga men när dom försöker tutta så reser hon sig o byter ställe bara, hon e verkligen underbar.


Nu lite bilder


                 

ANNONS
Av Jumping all over - 2 juni 2014 16:26

O här kommer en liten film till 

ANNONS
Av Jumping all over - 2 juni 2014 16:22

Äntligen har jag lyckats få upp en video, inte bästa filmen men kul o se de små busa på gräsmattan:)


Det finns fortfarnade 3 hanar kvar att tinga 

Av Jumping all over - 28 maj 2014 17:15

Lite nya bilder från dagens röj på gräsmattan:)


                                           

Av Jumping all over - 27 maj 2014 23:18

Idag har det vart fullt upp med besök och lite vänner som tittat förbi, men har tagit några fina kort som jag slänger upp lite snabbt nu, e såå trött o ska i säng omgående:)


 


       

Av Jumping all over - 25 maj 2014 21:39

Passade på att ta lite fler bilder nu på kvällslekstunden, dom fick en ny koja att testa och Gottis trodde hon skulle få plats i den, hahaha hon e lite väl optimistisk ibland:)
De små gillade med kojan och sen somnade den lilla gula i den, så söt han e ju:)


                     


Av Jumping all over - 25 maj 2014 19:01

Nu har redan de små trollen blivit 5 veckor gammla, bara 3 veckor kvar tills dom är redo att börja flytta till sina nya hem och familjer, men 3 st hanar är just nu kvar att tinga.


I dag var det dax för avmaskning nr 2, det gick jätte bra men tycker lite synd om de små som spottar och fräser o gör roliga grimaser av pastan man stoppar i munnen på dom, gissar att det smakar riktigt äckligt, men jag väljer att inte provsmaka själv:)


Jag har filmat de små när dom röjer runt på gräsmattan men på nått konstigt sätt får jag inte ner filmerna i datorn, jag e uppenbarligen inte tillräckligt teknisk, hahah men ska se om jag kan få hjälp av sönerna sen i kväll eller i morgon. Och nu i dagarna tänkte jag ta lite ståbilder på de små med, men behöver hjälp då jag inte kan fota och ställa dom samtidigt, men det brukar lösa sig.


Nu får ni hålla tillgodo med några bilder i väntan på filmerna


         

Av Jumping all over - 22 maj 2014 20:04

I dag har det vart väldigt varmt så alla hundar, både vuxna och valpar har varit väldigt trötta och slöa, men jag tvingar ut dom på promenaderna, men vi väljer att ta de rundorna där det är skugga mesta delen. Sen har de små trollen vart ute några gånger på gräsmattan och alla barnen i området samlades utanför hos oss och var jätte nyfikna på valparna, barnen pep, skrek och gapade en hel del och så hoppades det studsmatta hos grannen brevid men valparna var hur stabila som helst och var nyfikna istället och var framme hos barnen vid grinden hela tiden, så dom är inte rädda:)

Jag har lovat att försöka filma de små och tänkte ta det i morgon eller i helgen, så håll utkik:)

Men här kommer lite oredigerade bilder tagna rakt upp o ner bara, den oranga och röda är tikar och resten hanar.

Pappa Poppis är med på några bilder och leker med dom små
 
 

Today, there have been very warm so all dogs, both adults and puppies have been very tired and lethargic, but I force them out on walks, but we choose to take those rounds where it's shadow most part. Then the little trolls been out a few times on the lawn and all the kids in the area gathered outside with us and was really curious to see the puppies, kids pep, yelled and screamed a lot and so it was hoped trampoline at the neighbor next but the puppies were how stable that time and was curious instead and arrived at the children at the gate all the time, so they are not afraid :)

I have promised to try to shoot the small and was going to take it tomorrow or over the weekend, so stay tuned :)

But here are some unedited pictures taken straight up o down only, the orange and red ones are females and the rest males.


Dad Poppis is with some pictures and playing with the little ones                                                           

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se