Senaste inläggen

Av Jumping all over - 21 oktober 2014 19:12

Våran H-kull är född den 5 oktober 2014, det blev 5 st små söta valpar, varav 2 st black/tan tikar, 1 st black/tan hane och 2 st choklad/tan tikar

Dom växer och mår bra och är i dag 2 v+2 dgr gamla.


Röd och rosa  halsband är black/tan tikar

Blått halsband är black/tan hane

Brun och brun med mönster halsband är Choklad/tan tikar


Tryck på bilderna så blir som större


Har man frågor eller vill man tinga en valp ur den här kullen är man välkommen att ringa på 0707-693316 så pratar vi mer då


                                                 

ANNONS
Av Jumping all over - 29 juni 2014 17:17

Eftermidagens promenad blev på cykelvägen brevid bilvägen, det var jätte intresant att se alla bilar och cyklar som åkte förbi o dom var inte det minsta rädda, när en joggare sprang förbi blev det fart på dom och dom ville direkt springa med:) Sen när vi gick förbi garagen så kom ett äldre par med rolator och dom hälsa så glatt på de små och valparna blev så glada och ville hälsa. I dag blev det även att bajsa i koppel för båda 2, så inget bajs innomhus alls idag och dom piper båda 2 när dom börjar bli nödiga, så rumsrenheten går riktigt bra. 


Båda 2 killarna söker fortfarande efter nya hem, dom vill också flytta hemmifrån som sina syskon. 


         

ANNONS
Av Jumping all over - 28 juni 2014 18:58

Gasp och Gucci vill också flytta hemmifrån, deras syskon har redan flyttat och de här underbara killarna vill hitta sina familjer och påbörja sin resa i livet.

Men i dag har det regnat hela dagen och det ser ut att fortsätta hela natten, inte kul alls:( Men jag har vart ute på koppelprommis med de 2 valparna som är kvar här hemma, Gucci och Gasp. Vi gick i dungen här utanför i regnet så klart, inte så jätte poppis men dom tyckte endå att det var kul. Det var inte lätt att få några bilder, men några dåliga blev det endå som jag lägger upp, bättre än inga alls.


                 


Sen fick dom leka av sig på framsidan och dom gillar att klättra i utemöblerna och bland kuddarna, skönt att det e tak över så dom inte blev dyngsura. Här kommer lite bilder från det


                                     

Båda hanarna är till salu, så är du intreserad så hör av dig

Av Jumping all over - 27 juni 2014 15:41

Vu har 3 st hanar kvar som söker nya hem, dom är alla svarta med röda tecken. Dm har nu hunnit bli 9 veckor och deras syskon har redan flyttat och nu vill dessa små killar också flytta in i varsin familj. Dom är mycket trevliga och sociala, van vid barn och andra hundar och att åka bil. Dom är bra miljötränade då vi har mycket barn i området och det spelas fotboll, cyklas, hoppas studsmattor och allt man kan tänka sig, så dom är vana vid ljud och är inte rädda av sig. 

Dom är vetrinärbesiktade, cippade, vaccinerade och så klart registrerade i SKK.


Är ni intreserade så hör gärna av er på 0707-693316 eller maila på jumpingallover@hotmail.com


           

Av Jumping all over - 11 juni 2014 16:00

I morrse bar det av till Vetrinären för besiktning av valparna, vaccinering och chipmärkning. Allt gick jätte bra och alla valparna gick igenom UA:) Sen bar det av till mina föräldrar och valparna var ute och lekte med Babben som är deras halvsyster då de har samma pappa och så med Elvis, mammas och pappas Golden hane, det blev fullt ös på deras superstora tomt och allt var sååå intresant. Här kommer lite bilder


   


                                         

Nu är vi hemma och dom sover som stockar och jag ska passa på att fixa lite med saker till sönernas studenttillställning på fredag, mycket att stå i nu med studenten och valpar och valpleveransen som är till helgen. men pga oseriös bokning finns det nu åter igen 3 hanar kvar att boka.

Av Jumping all over - 7 juni 2014 22:56

Nu är det inte mycket sova för de små, dom vaknar tidigt och vill ut och busa och jag får snällt hänga på:) o så e det fullt röj ca 1 timme o sen börjar dom somna ofta i en av kojorna, men även mitt på gräsmattan ibland. Dom är ute ca 4 ggr om dagen nu i ur o skur, vatten är spännande och på en av bilderna så försöker en valp dricka i vattenpölen:)
                                Av Jumping all over - 4 juni 2014 20:42

Dåligt väder ute o mina föräldrar kom på besök o då fick dom hjälpa mig fota valparna, blev inga bra bilder alls men jag slänger ut dom endå, ska se om det funkar bättre i morgon, men dom älskade leverpastejen och den stal Gottis när jag tittade bort och då regnet kom över oss så var det lite stressat att fota.Bilder på de 2 tikarna orange och röda halsband

         

Bilder på svarta hanen

     

Den gula hanen som har tappat sitt halsband just då

 

Först den röda tiken och bild 2 den oranga tiken

 

och sist den gråa och sen den blåa hanen

     

Av Jumping all over - 4 juni 2014 18:10

I dag har jag bokat vetrinär tid för de små då dom ska vetrinärbesiktigas, vaccineras och chipmärkas och det sker nästa onsdag kl 10.00. 

Sen har vi tillbringat ett par timmar på gräsmattan i dag med o det har småregnat lite, men mestadels har det varit uppehåll som tur e:) Filmade dom lite i dag med o filmerna kommer här: 

 

 

 

 

 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se