Senaste inläggen

Av jumpingallover - 10 juni 2021 11:23

I måndags föddes vår K-kull,  Effie var jätte duktig och är nu stolt mamma till 7 st hanar. Valparna är ganska stora och födelsevikten är från 250 g till 355 g. Mamma och valparna mår jätte bra, deras liv består än bara i att sova och äte:)


Är du intreserad av en valp i denna kullen så hör av er, mer info om föräldrarna finns på 

www.poppis.be


           

Av jumpingallover - 2 december 2020 22:05

I dag har de små valparna öppnat ögonen och börjat försöka stå på sina ben, dom e ostadiga och välter o rullar runt, men  så mysigt att se:)


Ska försöka lägga upp en film i morgon 


 

Av jumpingallover - 30 november 2020 13:43

Nu är valparna registrerade i SKK och fått sina namn och registreringsnummer:) 


 

Av jumpingallover - 25 november 2020 15:23

I dag är valparna 1 vecka gamla och jag tänker "redan", veckan har gått jätte fort, jag har massor som jag inte hunnit med så klart, all tid går till Bambi och valparna och Happy o Effie typ. 


Jag har gjort en grupp på FB till J-kullen, lättare att ladda upp filmer och bilder där så de nya familjerna kan följa de små nästan varje dag, eller varannan typ, nått foto eller film om dagen bör det bli även de stressiga dagarna:) Tänkte börja använda den nästa vecka typ.

Så ni som bokat valp hos mig sök på Jumping All Over J-kullen, just nu är den offentlig, men kommer göras privat när alla hittat dit.


I dag var det dax för vägning av de små igen

Rosa- 450g

Gul - 410g

Orange- 430g

Röd - 440g

Grön - 400g

Grå - 465g

Blå - 400g


       
Av jumpingallover - 23 november 2020 19:49

I dag är valparna 4 dagar gamla och dom äter och sover och vågen visar uppåt:) Bambi tar mammarollen på allvar och sköter om de små på bästa sätt, hon är en fantastisk mamma, min lilla prinsessa. Hon är så stolt över de små och vid vägning är hon med och kollar så det går rätt till, när vi vart ute på liten rastningstur så e hon noga med att kolla så alla är kvar i valpådan, det ser på riktigt ut som hon räknar dom.


Effie och Happy har inte fått sett valparna, men dom hör dom så klart och Effie sitter utanför grinden och lyssnar, hon ser så klok och intreserad ut när hon vinklar huvet på sne.


Det har varit en stor sömnbrist för mig dessa dagar, man e en hönsmamma och reagerar direkt valparna piper lite, dock har man nu lärt sig skillnaden på de olika pipen, ett när dom är "arga" och bråkar om en tutte.

Ett annat när mamma ska tvätta dom så dom får göra sina behov, valparna kan inte göra det själv än, utan mamma tvättar ganska hårt på magen typ och då bajsar valpen.

Ett 3e läte när dom villat bort sig och råkat hamna på andra sidan filten och inte hittar dom andra 20 cm därifrån:)


Här har Bambi tagit täcket och bäddat om de små, eller gömt dom:)


 


Här sover dom sött

 

Inräkning pågår

 Av jumpingallover - 21 november 2020 14:03

Här kommer lite bilder på de små

TIKAR:

Rosa

Gul

Orange

Röd


HANAR:

GRÖN

GRÅ

BLÅ

         


Av jumpingallover - 21 november 2020 12:39

I torsdags föddes vår J kull och hela 7 st små söta valpar tittade ut, 4 st tikar och 3 hanar. Bambi och valparna mår bra och hon tar väl hand om de små. 

Nu i början så pillar jag inte med valparna mer än vad som behövs, däremot så får Bambi mycket uppmärksamhet och berömm för att hon är så duktig och underbar. Jag e så stolt över min fina lilla  prinsessa:) 


Pappa Happy och "syrran" Effie har bara hört valparna, men dom har full koll, piper dom för mycket så larmar dom o puffar på mig, lite roligt att dom reagerar så.


I dag e planen att dom som står på våran intresse lista kommer mailas, så jag vet vilka som fortfarande är intresserade,  så allt sånt blir klart. Så får ni inte ett mail senast i morgon o ni vet ni står på intresselistan, så hör så er omg då så inget mail kommit bort.


 

Av jumpingallover - 17 november 2020 18:05

I dag är det dag 60 sen första parning och vikten är 17 kg och 70 cm stor mage. Hon sover mycket och gillar framför allt att kissa o bajsa på nätterna när vi andra vill sova:)

Hon är endå pigg o glad och väldigt bestämd vart hon ska gå på promenaderna, hon ska ner i dikena och fånga råttor och leta mat:)


Jag tror inte det kommer några småttingar i natt, karnske i morgon eller torsdag, men man vet akdrig helt säkert


 Presentation


Kennel Jumping All Over. Uppfödning av Pinscher

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2022
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Träna glosor med Ovido